Başkanımız Adnan Polat, Hamburg karşısında futbolcularını kutlarken, hakemin kötü yönetiminden son derece rahatsızdı.
UEFA Kupası 4. tur ilk maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Hamburg'la 1-1 berabere kalarak Ali Sami Yen'de oynanacak rövanş için büyük avantaj sağladı. Karşılaşmanın ardından mikrofonlara konuşan Adnan Polat şöyle dedi.
"Baktığınız zaman sezon başında beri çok sakat verdik. Hiçbir Galatasaray'lı yönetici, futbolcu eksiklerden dolayı serzenişte bulunmadı. Galatasaray kadrosunda bulunan her futbolcu o formayı giymek için orda. Şu an stoperde oynayan herkes sakat ve gerektiğinde Harry Kewell da oynuyor Hakan Balta da oynuyor. Biz burda çok ciddi bir avantaj elde ettik çünkü final oynamak istiyoruz. Bana sorsalar finali dünya üzerinde nerde oynamak istersin diye tabiki Şükrü Saraçoğlu'nda derim. Burdan Bülent Korkmaz'ı ve tüm futbolcularımı kutluyorum" dedi.
Lincoln oyundan alınıraken Bülent Korkmaz'la yaşadığı gerilime şöyle cevap verdi "Ben şu anda çok önemsemiyorum bunları. Maç içi atmosferde olur bunlar. Bunun için Bülent hoca bir karar verise biz de ona göre davranırız. Bir terbiyesizlik etmediği sürece bizim için sorun yok. Artık Trabzon maçına bakacağız. Soyunma odasında futbolcularım Trabzon maçını konuşuyor. Hakemin yönetimini beğenmedim Emre'nin pozisyonu sarı karttı." dedi