İCFTürke Hoşgeldiniz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sitemiz Tekrar Kapanmıştır... Yeni Adresimiz:http://icanfootballtrk.clubbir.com/

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı

2 posters
YazarMesaj
Denizim Canım
Administrator/Lig Hakemi
Administrator/Lig Hakemi
Denizim Canım

Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı Empty
MesajKonu: Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı   Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı EmptyPtsi Nis. 27, 2009 3:33 pm

Sahamızda oynayacağımız Eskişehirspor maçı ile ilgili olarak eşgüdüm toplantısı sabah saat 10.00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu basın toplantı odasında yapıldı. 20 Mayıs'ta stadımızda oynanacak UEFA Finali öncesi 1. test maçı olarak daha önce açıklanan Eskişehirspor maçında UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gözlemciler ve TEAM yetkilileri final maçı öncesi hazırlıklar, eksiklikler anlamında bu akşam ilki oynanacak test maçını gözlemleyecekler. Sabah yapılan toplantıya kulübümüzden Dış ilişkiler Müdürü Turgut Acar, İdari Menajerimiz Volkan Ballı, Stadyum Müdürü Ayhan Bak, UEFA Finali Proje sorumlusu Orhan Gorbon, TFF Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, UEFA'dan Alexandre Huber, UEFA Güvenlikten David Petriashvili, TFF Organizasyon komitesinden Alper Döğmen ile Medya sorumlusu Mehmet Çatay katıldı. Toplantı sonrası TFF Temsilcileri ile UEFA ve TFF Güvenlik gurubu ikinci bir toplantı yaptılar. Eşgüdüm toplantısında akşam saat 19.00 başlayacak maç için stadyum kapılarının 16.30'dan itibaren açılacağı, ve 1200 resmi güvenlik görevlisi ile 710 özel güvenlik mensubunun Eskişehir maçında görev alacağı bildirildi.
Lincoln Turan
Site Sahibi
Site Sahibi
Lincoln Turan

Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı Empty
MesajKonu: Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı   Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı EmptyPtsi Nis. 27, 2009 3:33 pm

Paylaşım İçin Saol Knk
https://icanfootballturk.yetkin-forum.com

Eşgüdüm Toplantısı Yapıldı
1 sayfadaki 1 sayfası