İCFTürke Hoşgeldiniz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sitemiz Tekrar Kapanmıştır... Yeni Adresimiz:http://icanfootballtrk.clubbir.com/

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Milan'da Oynamak İsterim ...

YazarMesaj
Aliş Fbahçe 13
Moderator
Moderator

Milan'da Oynamak İsterim ... Empty
MesajKonu: Milan'da Oynamak İsterim ...   Milan'da Oynamak İsterim ... EmptySalı Mayıs 05, 2009 12:43 pm

Arsenal'in golcüsü takımıyla Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini ancak gelecekte San Siro'da oynayacağını belirtti.

Milan geçtiğimiz yaz Ronaldinho'yu almadan önce Arsenal'in golcüsü Emmanuel Adebayor ile ilgileniyordu. İtalyan basınına göre de Milan Togolu yıldızın işini bu yaz bitirmekte kararlı.

Tuttosport'a açıklamalarda bulunan Adebayor: "Galliani ile telefonda sık sık konuştuğumuz doğru. Çünkü o Faslı eşinden dolayı çok iyi Fransızca konuşuyor" dedi. Galliani'nin Beyonce kadar seksi olmadığını belirten Adebayor: "Ancak Milan öyle. Şampiyonlar Ligi'ni 7 kez kazandılar. Arsenal daha hiç kazanamadı. Geçen yaz orya gitmeye çok yakındım ancak kulübümle olan kontratımı 2012 yılına kadar yeniledim" diyerek sözlerine devam etti.

1-0'ın rövanşında Manchester United'a karşı şanslı olduklarını düşünen futbolcu: "Emirates'de herkes gerçek Arsenal'i görecek. Finale yükselmemizi istiyorum. Çünkü bu kulüpler düzeyindeki en önemli olay. Bende orada oynamak istiyorum" diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Milan'da Oynamak İsterim ...
1 sayfadaki 1 sayfası